Smartphone-Video’s Met insteek naar Instagram Reels

Instagram Reels: Het kanaal om met mini videootjes je zaak online helemaal in de schijnwerpers te zetten. Maar je eigen filmpjes maken is niet altijd even makkelijk: Je vindt soms geen inspiratie, dan lijkt de techniek niet mee te willen of je steekt er gewoon veel te veel tijd in. Dat kan toch beter … niet ?

Tijd voor de Rangers

In een knusse interactieve en superleuke workshop van 4 uur leer je alles wat je weten moet om zelf straffe ‘Reels” te maken van je zaak. In een knusse groep van maximaal 6 deelnemers leert Saskia je aan de hand van een berg praktische oefeningen alles wat je moet weten om snel coole Reels te filmen (en te monteren) voor Instagram.

Wat ga je leren

  • De basisprincipes van video’s maken: Wat zijn de do’s en don’ts.
  • Hoe zorg je dat je volgers blijven kijken met Online Storytelling.
  • Hoe moet je je zaak, je personeel en jezelf voor de camera krijgen.
  • Waar haal je coole animaties en leuke tunes voor je video’s.
  • Wat zijn de beste apps om (met weinig moeite), je reels een professionele touch te geven.

Wat neem je mee

We gaan met een kleine groep van max. 6 deelnemers aan de slag om je cameravrees te overwinnen. Met een beetje theorie, maar vooral veel praktische oefeningen. Zo maak je zelf voor je het weet een coole ‘Reel’ voor Instagram. Je stapt je buiten met een berg praktische kennis die je dadelijk in de praktijk kan omzetten. Je filmpjes steken hoofd en schouders boven die van de concurrenten uit, zonder dat je daar u-ren zoet mee bent.

Wat heb je nodig

  • Je hebt een Instagram Account voor je zaak en je hebt al wat gepost.
  • Je hebt een beetje ervaring met het maken van een reel (of je hebt er tenminste al eens stevig op gevloekt)
  • Je hebt een vrij recente telefoon (Vanaf een IPhone 10, Je Android Smartphone is niet ouder dan 3 jaar).

Praktisch

Wanneer: 19/11 (9 tot 13 u) OF 21/11(13 tot 17u)

Waar:BrainRangers HQ: Sint Kristoffelstraat 29 Tongeren.

Hoeveel: 149,- (ex btw /pp) (max 6 deelnemers)

(Vanaf 4 deelnemers gaat de workshop door)

 

 

Over Saskia

Saskia begeleid elk jaar meer dan 150 Startende en groeiende ondernemingen op hun reis door het Social Media landschap. Naast haar expertise op het gebied van Online communicatie is ze ook professioneel fotografe en heeft aardig wat kennis van zake als het aankomt op de visuele kant van het beeldverhaal en gebruik van licht: Termen als belichting, compostie, resolutie en Framerate hebben weinig geheimen voor haar. Ze begeleid iedere ondernemer op zijn of haar tempo om zo de opgedane kennis dadelijk in de praktijk te brengen.