Morgen nog beter ondernemen dan vandaag

Bij BrainRangers geloven we er in om technologie voor jou te laten werken in plaats van andersom, zo kan jij morgen nog beter ondernemen dan vandaag

Wie zijn de Rangers?

Wie zijn de Rangers?

Bij Brain Rangers geloven we dat technologie elk bedrijf vooruit kan helpen. Maar weten waar jouw bedrijf voor staat en waar je heen wil is voor ons doorslaggevend. Ieder gesprek begint daarom met 3 vragen: wat doe je, waar wil je heen en wat heb je nodig? Want technologie is een middel en geen doel. Jouw antwoorden helpen ons de juiste oplossing te kiezen die je bedrijf in de juiste richting kan pushen.

Want wij kijken samen met jou, schouder aan schouder naar de toekomst van je onderneming. Onpartijdig en onafhankelijk denken we mee en behartigen we jouw zakelijke belangen. We we stippelen de weg uit als je verdwaald bent, brengen orde in de chaos, delen onze kennis en onze ervaring en rijden samen met jou de horizon tegemoed.

v

Jo Hendriks

Na meer dan 20 jaar in de IT heb ik één ding geleerd, een IT oplossing bedenk je niet aan een bureau, je maakt ze in het veld, door te luisteren en mee te kijken met je klant.

Een oplossing werkt voor mij pas, wanneer jouw bedrijf er beter van wordt. Ik gebruik al mijn kennis van technische oplossingen om een probleem op te lossen jouw bedrijf een stap vooruit te laten maken. Ik sta aan jouw kant en wil een helder, onpartijdig antwoord bieden waar je wat mee kunt.

Tijdens keynotes en workshops geniet ik ervan om bedrijfsleiders en hun personeel te inspireren om digitaal nieuwe deuren te openen voor hun zaak door ze anders te laten denken over technologie. Jouw ‘Morgen’ beter maken dan vandaag. Daar ga ik voor.

v

Saskia Goffin

Ik kom zelf uit een gezin waar ik figuurlijk tussen de bits en bytes ben opgegroeid. Maar toch zoek ik altijd het menselijke achter de technologie en leef me in in de situatie van de klant.

Het is mijn missie om te zorgen dat iedereen ‘mee’ is in het digitale verhaal.  Ik sta bij BrainRangers dan ook in voor de opleidingen.  individueel of in groep: Ik zorg dat iedereen het plaatje snapt En dat ze het dadelijk kunnen toepassen in hun zaak.

Want Kennis is macht. En nog belangrijker dan iemand te hebben die dat digitaal kluwen voor je gaat ontwarren, is als ondernemer zelf de handen uit de mouwen kunnen steken. Want reis door de digitale wereld stopt niet als je bij ons buitenstapt, dan begint het pas! Ik zorg ervoor dat jij op weg kan in de wereld van morgen.

 

CALL THE RANGERS !

Tijd voor de Rangers

Je had het misschien al door, maar BrainRangers is geen doorsnee IT bedrijf met een stel duffe techneuten.

We leven ons in in jouw bedrijf en in je zakelijke doelen en gaan met jou op zoek naar de beste weg vooruit. We zetten onze vleugels onder jouw onderneming.

We steken technologie die werkt in jouw bedrijf (in plaats van andersom).

Digitale keuzestress en nood aan iemand die knopen doorhakt? Brain Rangers doet het voor je. Onpartijdig en altijd met jouw doel voor ogen. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is voor je bedrijf. 

Laat technologie voor jou werken in plaats van andersom:

Call the Rangers!

 

Digitaal advies voor jouw KMO

Onafhankelijk en onpartijdig

Jouw zakelijke doelen zijn onze prioriteit

Begeleiding op maat en op jouw tempo

Zet de digitale wind in de zeilen van je zaak

Kantoor

Sint-Kristoffelstraat 29

3700. Tongeren

Uren

Op afspraak

Bij ons, bij jou of digitaal

Bellen of mailen

+32 (0)494 93 21 44

info@brainrangers.be