• Brain Rangers is een digitaal kennis- en adviesbureau

De Rangers achter Brain Rangers

Hoe werken we?

Bij Brain Rangers geloven we dat technologie elk bedrijf vooruit kan helpen. Maar weten waar jouw bedrijf voor staat en waar je heen wil is voor ons doorslaggevend. Ieder gesprek begint daarom met 3 vragen: wat doe je, waar wil je heen en wat heb je nodig? Want technologie is een middel en geen doel. Jouw antwoorden helpen ons de juiste oplossing te kiezen die je bedrijf in de juiste richting kan pushen.

Doe jij het? Of doen wij het?

We tonen je graag in één van onze lezingen, trainingen of workshops hoe jij je eigen digitale toekomst kan uitstippelen. Of wij doen het voor je: professioneel, gestructureerd, pragmatisch, betaalbaar, onvermoeibaar, onpartijdig en altijd met onze neus in jouw richting.

Meet the Rangers

Jo Hendriks

IT architect       E-mail       LinkedIn       Twitter

Na 20 jaar in de IT heb ik één ding geleerd, een IT oplossing bedenk je niet aan een bureau, je maakt ze in het veld, schouder aan schouder met de klant.

Een oplossing werkt voor mij pas, wanneer jij er als bedrijf beter van wordt. Daarom gebruik ik al mijn kennis van technische oplossingen om een probleem op te lossen en een bedrijf vooruit te helpen. Ik sta aan jouw kant en wil een helder, onpartijdig antwoord bieden waar je wat mee kunt.

Tijdens lezingen en workshops hou ik ervan om bedrijfsleiders te inspireren om digitaal nieuwe deuren te openen voor hun zaak door ze anders te laten denken over technologie. Jouw ‘Morgen’ beter maken dan vandaag. Daar ga ik voor.

 Saskia Goffin
Saskia Goffin

Digitale analist       E-mail       LinkedIn       Twitter

Ik kom zelf uit een gezin waar ik figuurlijk tussen de bits en bytes ben opgegroeid. Maar toch zoek ik altijd het menselijke achter de technologie en leef me in in de situatie van de klant. Het is mijn missie om te zorgen dat iedereen ‘mee’ is in het digitale verhaal.

Dat doe ik zowel tijdens de analyse en de projecten, maar ook wanneer ik trainingen en workshops geef rond alles wat met Social Media communicatie te maken heeft.

Brain Rangers is professioneel, gestructureerd, pragmatisch, betaalbaar, onvermoeibaar, onpartijdig en altijd met onze neus in jouw richting. 

Het gaat niet om ons. Maar om jou! Digitaal versterking nodig?

Bel Brain Rangers