digitale tools in de vingers

onze workshops en opleidingen laten technologie voor jou werken

Workshops voor ondernemers.

Bij BrainRangers vinden we het geweldig om uit te leggen waar de digitale mosterd vandaan komt. Met een berg ervaring, een kleine zeecontainer aan anecdotes, een snuifje comedy en een stevige dosis enthousiasme gaan we aan de slag.

Je krijgt hartige kennis in hapklare brokken met tal van voorbeelden uit de praktijk. Onze opleidingen gaan “live” door of online. Maar welke formule je ook kiest, je kan dadelijk aan de slag met wat je opgestoken hebt.

 

 

Breek door met je zaak op Social Media

Social Media is het uitgelezen medium om als ondernemer te gebruiken om je zaak te promoten en nieuwe klanten te vinden. Maar dan moet je het wel goed aanpakken om met zo weinig mogelijk moeite een zo groot mogelijk rendenment uit je online communicatie te halen. Een workshop op maat van jouw tempo, je kennisniveau en de wensen van je onderneming.

 

 • Zakelijk communiceren op Instagram en Facebook (basis)
 • Zakelijk communiceren op Instagram en Facebook (geavanceerd)
 • Adverteren op Facebook en Instagram
 • Jij en je onderneming op Linkedin
Verkoop je producten en diensten online (E-commerce)

Online shoppen is voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld geworden. Dus ook jouw onderneming kan de kracht van het internet gebruiken om haar producten en diensten aan te bieden aan bestaande EN aan nieuwe klanten. Staat jouw online winkelverhaal nog in de kinderschoenen of ben je er al een tijdje mee bezig? Met onze opleidingen maar je van jouw E-commerce verhaal een gegarandeerd succes.

 

 • Starten met een Store of Facebook en Instagram
 • Optimaliseer je webwinkel en maak van klikkers, kopers
 • Breng je producten perfect in beeld met je eigen smartphone
Breng je zaak sterk in beeld (Grafisch, Video, Fotografie)

Om je klanten online te bereiken en te overtuigen moet je kunnen uitpakken met sterke beelden. Jezelf en je zaak goed “in the picture” zetten zijn cruciaal om de juiste indruk achter te laten bij je bezoekers. Deze opleidingen laten je zien hoe dat kan.

 

 • Breng je producten en diensten professioneel in beeld met je Smartphone (basis)
 • Bewerk foto’s en maak eenvoudige animaties met je Smartphone 
 • Maak coole online (en offline) content met Canva
 • Film en monteer je eigen pitch-video
Vertel het in je eigen (zakelijke) podcast

Wat Netflix is voor TV, is Podcasting voor radio. Kruip je klanten en prospecten tussen de oren met je eigen zakelijke podcast en toon kennis en expertise in je vakgebied. Onze opleidingen leren je hoe jouw onderneming kan starten EN groeien met haar eigen Podcast.

 

 • Starten met je eigen (zakelijke) podcast
 • Boost je podcast met een online panels en gastsprekers
Organiseer je eigen Livestream, Workshop of Webinar

Om je onderneming haar eigen TV Kanaal te geven heb je niet meer nodig dan een webcam, een internetverbinding en een snufje kennis. Leer de mogelijkheden 

 • Je eerste webinar met Facebook Live
 • Livestreaming op Youtube en Vimeo (geavanceerd)
 • Interactieve  workshops in Teams of Zoom
 • De kunst van het online presenteren
Slimmer en veiliger samenwerken online met Office 365

80% van de Vlaamse KMO’s maakt gebruik van Office 365, slechts 20% haalt er uit wat er inzit. Office 365 heeft een pak meer te bieden dan enkel maar je kalender en je Email. Met deze opleidingen laat je Office 365 ECHT werken VOOR je onderneming.

 • Wat kan JOUW onderneming doen met Office 365
 • Efficiënter samenwerk in Teams
 • Organiseer je taken en projecten met Tasks en Todo
 • Eenvoudig en snel klantendata capteren met Forms
 • Veilig (samen)werken in de Cloud met Sharepoint

Trainingen en Workshops, kant en klaar of op maat

Kennis is macht! Dus als ondernemer weten waar de klepel hangt in het gebruik van digitale middelen, geeft je een voetje voor op de concurrentie.

Maar je moet wel iemand vinden die het je op een leuke en leerrijke manier kan uitleggen. Dat kunnen we: 1-op-1, klassikaal,  in je bedrijf of online.  We brengen het helder en in mensentaal zodat jij er dadelijk mee aan de slag kunt

Kennis op maat? Klik hier

Een opleiding op maat van jezelf of je personeel?

Les volgen in groep samen met andere ondernemers is leuk, maar misschien wil je het liever anders ?

Laat ons weten wat je wil bijleren: Social Media, digitale security, nieuwsbrieven versturen, online presenteren…  Geef ons een seintje als je wat anders wil. Dan zoeken we samen uit wat je van ons kan opsteken. We werken met veel plezier op maat voor jou of voor het personeel van je bedrijf.

En bijleren kan overal: bij ons in het leslokaal, online of bij jou op het bedrijf: je mag zelf kiezen wat het beste uitkomt

 

 

Een keynote spreker voor jouw event.

Organiseer je als organisatie of bedrijf een event en heb je nood aan iemand die met een welgeplaatste keynote heel je event in vuur en vlam kan zetten? Dan kunnen we vast helpen.

Met kennis en ervaring, maar vooral met animo en passie kruipen we op het podium om in een zinderende keynote je gasten aan het denken te zetten.

We werken eerst even uit waarover je event gaat en wie er in de zaal zit. Jij zegt ons wat je wil bereiken op je evenement en wij werken een pracht van een keynote uit op maat.

TESTIMONIALS

Wat zeggen ze over de Trainingen en Workshops?

Ik volgde al meermaals infosessies en workshops bij BrainRangers. Ze weten hun vakkennis op een zakelijke, maar manier over te brengen, zodat hetgeen brengen, direct bruikbaar is in de praktijk

Marianne Franssen

Studio PM

De ‘Rangers’ zijn inspirerende sprekers die IT bekijken vanuit verschillende invalshoeken als een duidelijk strategisch thema, met een focus op professionalisering van de onderneming. Sterke en geëngageerde sprekers.

Yves Houben

Unizo

Tijdens een maatwerk-sessie rond softskills voor ons personeel, capteerden de Rangers precies wat we wilden overbrengen en presenteerden het geheel op een unieke, effectieve en humoristische wijze.

Kenny van Eycken

Ausy

Kantoor

Sint-Kristoffelstraat 29

3700. Tongeren

Uren

Op afspraak

Bij ons, bij jou of digitaal

Bellen of mailen

+32 (0)494 93 21 44

info@brainrangers.be