digitale tools in de vingers

onze workshops en opleidingen laten technologie voor jou werken

efficienter online vergaderen

Webinar: 11/1 – 14-15u – 75euro/pp

Kijk je ook op tegen de volgende saaie online meeting vol eentonige Powerpoint-monologen, uitgeschakelde camera’s en microfoons op mute? Vaak is het engagement van de andere deelnemers ver te zoeken.

 

Daar breng je met dit webinar verandering in. Je leert een aantal tips tools en technieken om je collega’s terug in de online meeting te betrekken. Polls, interactieve mindmaps, een aangepaste slide techniek en een heuse kwis. Je zorgt ervoor dat je terug feedback krijgt van alle deelnemers en van online vergaderen, terug online samenwerken maakt.

automatiseer je social media

Webinar 18/1 – 14-15U – 75euro/PP

Goeie Social Media communicatie heeft alles te maken met timing! Jouw posts die voorbijkomen op het scherm van je klant op exact het juiste moment. Maar als ondernemer heb je op dat moment vaak niet de tijd om die post live te zetten.

Dankzij dit webinar ga je dat anders aanpakken. We leren je een paar handige tools aan om je Social Media posts voor Facebook, Instagram en Linkedin te maken wanneer jij tijd hebt en ze volledig automatisch online laten gaan op het moment dat jij dat wil. Ga slimmer werken en laat jouw Social media campagnes beter renderen.

Cybersecurity voor Telewerkers

Webinar 22/1 – 14-15u 75euro/PP

Met de toename van het thuiswerk worden Telewerkers meer en meer het geliefde doelwit van Hackers en Cybercriminelen. Via handige listen proberen ze toegang te krijgen tot je bedrijfsgegevens of je bedrijf digitaal onherstelbare schade toe te brengen.

Met dit webinar worden jij en je medewerkers wakkergeschud voor de gevaren die online op de loer liggen. Wie zijn de Hackers, Waar zijn ze op uit, hoe gaan ze tewerk en hoe kan je jezelf en e bedrijf ertegen wapenen. Je gaat een stuk alerter online en leert als bonus leren om complexe paswoorden te bedenken die je makkelijk kan onthouden.

Maak multimedia content op instagram

Webinar 1/2 14-15u – 75 euro/pp

Instagram is een razend populair kanaal om je producten, diensten en je werking in the picture te zetten. Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden, een bewegend beeld zegt nog veel meer.

In dit webinar leer je met enkele handige tools en apps om filmpjes en animaties te maken waarmee je jouw posts echt doet opvallen zonder dat je uren tijd en moeite moet verspillen. Slimmer en cooler Instagrammen? Met dit webinar is dat zo geregeld.

haal meer rendement uit je website

Webinar 8/2 14-15U – 75 euro/PP

Je hebt vast een website, maar brengt die ook wel op? Je geeft veel geld uit aan de look en feel en om hoog te scoren in Google, maar wat als er een potentiële klant op je site terechtkomt? Gaat hij of zij dan ook iets kopen?

In dit webinar hebben we het over online storytelling: De kunst om de pagina’s van je site zodanig in te richten om bezoekers zo snel mogelijk te informeren, te overtuigen en de incentiveren om je product  of dienst  te kopen.  Je leert je pagina’s en je teksten zodanig opstellen dat je van bezoekers, klanten maakt.

.

bereik meer klanten met Facebook Live

Webinar 12/2 14-15U – 75euro/pp

Dankzij Facebook kan je in het covid tijdperk nog steeds contact houden met je klanten met boeiende Social Media posts. Maar wat als je nog een stapje verder kon gaan met je eigen livestream.

In dit webinar leer je alles om een eenvoudige maar professioneel “Facebook Live” te organiseren voor je klanten. Show je nieuwste producten, vertel wat over je diensten of hou je eigen online Fashionshow. Duik ‘Live’ op op het kleine scherm en maak een echte connectie met je klant. 

Trainingen en Workshops, kant en klaar of op maat

Kennis is macht! Dus als ondernemer weten waar de klepel hangt in het gebruik van digitale middelen, geeft je een voetje voor op de concurrentie.

Maar je moet wel iemand vinden die het je op een leuke en leerrijke manier kan uitleggen. Dat kunnen we: 1-op-1, klassikaal,  in je bedrijf of online.  We brengen het helder en in mensentaal zodat jij er dadelijk mee aan de slag kunt

Kennis op maat? Klik hier

Workshops voor ondernemers.

Bij BrainRangers vinden we het geweldig om uit te leggen waar de digitale mosterd vandaan komt. Met een berg ervaring, een kleine zeecontainer aan anecdotes, een snuifje comedy en een stevige dosis enthousiasme gaan we aan de slag.

Je krijgt hartige kennis in hapklare brokken met tal van voorbeelden uit de praktijk. Onze opleidingen gaan “live” door of online. Maar welke formule je ook kiest, je kan dadelijk aan de slag met wat je opgestoken hebt.

 

 

Een opleiding op maat van jezelf of je personeel?

Les volgen in groep samen met andere ondernemers is leuk, maar misschien wil je het liever anders ?

Laat ons weten wat je wil bijleren: Social Media, digitale security, nieuwsbrieven versturen, online presenteren…  Geef ons een seintje als je wat anders wil. Dan zoeken we samen uit wat je van ons kan opsteken. We werken met veel plezier op maat voor jou of voor het personeel van je bedrijf.

En bijleren kan overal: bij ons in het leslokaal, online of bij jou op het bedrijf: je mag zelf kiezen wat het beste uitkomt

 

 

Een keynote spreker voor jouw event.

Organiseer je als organisatie of bedrijf een event en heb je nood aan iemand die met een welgeplaatste keynote heel je event in vuur en vlam kan zetten? Dan kunnen we vast helpen.

Met kennis en ervaring, maar vooral met animo en passie kruipen we op het podium om in een zinderende keynote je gasten aan het denken te zetten.

We werken eerst even uit waarover je event gaat en wie er in de zaal zit. Jij zegt ons wat je wil bereiken op je evenement en wij werken een pracht van een keynote uit op maat.

TESTIMONIALS

Wat zeggen ze over de Trainingen en Workshops?

Ik volgde al meermaals infosessies en workshops bij BrainRangers. Ze weten hun vakkennis op een zakelijke, maar manier over te brengen, zodat hetgeen brengen, direct bruikbaar is in de praktijk

Marianne Franssen

Studio PM

De ‘Rangers’ zijn inspirerende sprekers die IT bekijken vanuit verschillende invalshoeken als een duidelijk strategisch thema, met een focus op professionalisering van de onderneming. Sterke en geëngageerde sprekers.

Yves Houben

Unizo

Tijdens een maatwerk-sessie rond softskills voor ons personeel, capteerden de Rangers precies wat we wilden overbrengen en presenteerden het geheel op een unieke, effectieve en humoristische wijze.

Kenny van Eycken

Ausy

Klaar om wat bij te leren ?

Kantoor

Sint-Kristoffelstraat 29

3700. Tongeren

Uren

Op afspraak

Bij ons, bij jou of digitaal

Bellen of mailen

+32 (0)494 93 21 44

info@brainrangers.be