• Brain Rangers is een digitaal kennis- en adviesbureau

De meeste IT professionals nemen de tijd niet dingen uit te leggen op een manier dat je er iets aan hebt. Wij zijn niet de meeste IT professionals.

Hapklare brokken

Brain Rangers vindt het geweldig om uit te leggen waar de digitale mosterd vandaan komt! Met een berg ervaring, een kleine zeecontainer aan anekdotes en een beetje comedy brengen we stevige content in hapklare brokken. We werken steeds op maat in verschillende formules.

Workshops

Hou je van wat interactie waar je samen met andere ondernemers alles te weten komt over een onderwerp? Onze workshops zijn perfect om te leren en daarna zelf aan de slag te gaan. Check alvast onze kalender.

Coaching

Nood aan 1 op 1 coaching? Brain Rangers stoomt je klaar! We gaan rustig met jou achter de computer zitten (bij ons op kantoor of bij jou op de zaak). Wat en wanneer wil je bijleren? Vertel het ons en we werken wat uit.

Lezingen

Zoek je nog een boeiende spreker om je handelsvereniging of bedrijf te inspireren? Say no more, we zijn al op weg naar het podium! Check alvast ons aanbod aan lezingen.

 

Brain Rangers Workshops

 

Brain Rangers Coaching

 

Brain Rangers Keynotes

  • “Met Brain Rangers is er een wereld voor ons opengegaan. We kregen een totaal andere visie op de mogelijkheden van Social Media en online communicatie voor onze zaak.”

    Colette Daniels, CD Daniels

Geef ons twee uur. Daarna kan je je eigen digitale boontjes doppen!

Onze kalender