• Brain Rangers is een digitaal kennis- en adviesbureau

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Infosessie De Digitale Dreiging

3 oktober 2019 @ 19:00 - 21:00

€10

3 op 4 Belgische KMO’s ondervinden rechtstreekse schade van Cybercriminaliteit. Gegevensverlies, diefstal van gevoelige data of productiviteitsverlies door het uitvallen van cruciale systemen. Het kan jouw bedrijf ook overkomen. In samenwerking met ’t Fabriek’ in Hoeselt laten we zien wat je er aan kunt doen. 

Hoe groot is de digitale dreiging voor jouw bedrijf.

In een thriller van een infosessie in “t Fabriek”  laten we je zien hoe groot de digitale dreiging voor jouw bedrijf is. We tonen je wie er op de loer ligt om je bedrijfsgegevens te vervreemden of je systemen onklaar te maken. De gedachte dat je “geen doelwit” bent gaan we snel ombuigen.

Hoe makkelijk komen derden aan je data en wat is de impact

Hpe makkelijk is het om door te dringen tot het hart van je bedrijf? Aan de hand van een aantal voorbeelden uit de praktijk leer je dat niet alleen je machines maar ook je mensen de zwakste schakel kunnen zijn bij een  Cyberaanval. We praten over de impact van een hack op je bedrijf en hoe deze vele malen erger kan zijn dan enkel maar de GDPR boete van 5%

Hoe kan je je wapenen

Tips om je bedrijf morgen veiliger te maken tegen een cyberaanval? Die krijg je van ons mee. We laten je ogen opengaan maar ook de achterdeur goed afsluiten met een aantal handige howto’s om je onderneming Hackerproof te maken.

Psst: Omdat de stoeltjes beperkt zijn rekenen we wel een No-show fee aan van 5 euro als je niet 24 uur op voorhand kan doorgeven dat je er niet bij kan zijn.

Schrijf je nu in

Gegevens

Datum:
3 oktober 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.brainrangers.be/inschrijven

Organisator

Brain Rangers Academy
Telefoon:
+32 494 932 144
E-mail:
saskia.goffin@brainrangers.be

Locatie

’t Fabriek Hoeselt
Europalaan 4
Hoeselt, Limburg 3730 België
+ Google Maps