• Brain Rangers is een digitaal kennis- en adviesbureau

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Content Academie (ochtendsessies)

9 augustus 2019 @ 09:00 12:00

Ochtendsessies 9/8 – 16/8 – 23/8 – 30/8 telkens van van 9 tot 12u.

Je bedrijf in de picture kunnen zetten is essentieel om te overleven en te groeien als ondernemer. De digitale media en het internet geven je vandaag meer dan ooit de mogelijkheid om alle facetten van je bedrijf in de verf te zetten en zo potentiële nieuwe klanten aan te trekken en je omzet te verhogen. Maar dat weet je concurrent ook.

Zorg er dus voor dat JOUW online content er daarom tussenuit springt en leer tijdens “De content Academie” om zelf hoogwaardige kwalitatieve teksten, foto’s en video’s te maken voor je bedrijf.

Bespaar kosten aan externe partijen en verhoog het rendement van je online communicatie met “De Content Academie”.  Voorkennis is helemaal niet nodig, wij nemen je mee op pad en zorgen dat alles wat je ‘maakt’ in de Content Academie, rechtstreeks ingezet kan worden in je bedrijf. 

Sessie 1: Bloggen voor je brood. 9/8 

Een blog is DE manier om als ondernemer in gesprek te komen met een potentiële klant. Het is jouw podium om te vertellen over je product, je expertise te tonen en antwoorden te geven op datgene waar jouw lezers naar op zoek zijn. Bloggen is een krachtige manier om het engagement van je prospecten te triggeren EN je Google Ranking omhoog te stoten. 

Je leert alles wat je weten moet om zelf een killer zakelijke blogpost te schrijven, tal van handige tips om je lezers te engageren EN het krachtigste middel om de kwaliteit van je zaak aan de man te brengen: Een killer blog. 

Sessie 2: Videobloggen met je Smartphone 16/8 

Videobloggen is heel populair en heel krachtig om met je publiek in contact te komen. Maar is Videobloggen niet erg moeilijk en ingewikkeld? In de tweede sessie van de Content Academie leer je het tegendeel. We leren je met je eigen smartphone en een paar (goedkope) hulpstukken een knap videblog in elkaar steken dat je kan delen op Social Media en je website. Licht, camera .. actie 

Sessie 3: Maark je eigen bedrijfsfilm 23/8

Bedrijfsfilms worden vaak gezien als uiterst dure aangelegenheden. Maar dat moet niet altijd het geval zijn. Met een doorsnee PC en een Smartphone heeft iedere bedrijfsleider al het nodige in huis om zelf een eenvoudige bedrijfsfilm in elkaar te steken. In deze workshop leer je hoe dat moet. Hoe maak je een draaiboek, waar moet je op letten als je gaat filmen en hoe ga je de video met je pc editeren. Wees de kleine “Spielberg” van je onderneming en maak ZELF je bedrijfsfilm. 

Sessie 4: Geweldige foto’s met je Smartphone 30/8

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar dat beeld moet dan ook GOED zijn. Hoe zorg je ervoor dat jij “killer” plaatjes schiet van je producten, je projecten, je klanten of je personeel? Dat leer je in de laatste sessie van de Content Academie. We halen het onderste uit de kan van je Smartphone en  tonen je de juiste apps, instellingen en technieken om de perfecte bedrijfsfoto’s te maken (en te bewerken) met je smartphone. 

Ja! Schrijf me maar in.

url=”https://www.brainrangers.be/inschrijven” text=”Schrijf je nu in” new_window=”no” color=”btn-default” size=”btn-normal”]

Gegevens

Datum:
augustus 9
Tijd:
09:00 – 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.brainrangers.be/inschrijven

Organisator

Brain Rangers Academy
Telefoon:
+32 494 932 144
E-mail:
saskia.goffin@brainrangers.be

Brain Rangers HQ

Sint-Kristoffelstraat 29
Tongeren, 3700 België
+ Google Maps