• Brain Rangers is een digitaal kennis- en adviesbureau

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Infosessie De wereld in 500 dagen.

13 juni 2019 @ 19:00 21:00

De impact van technologie op onze samenleving wordt met de dag groter. Mens, Markt en Maatschappij worden gevormd en vervormd door de steeds maar sneller evoluerende technologische vooruitgang. Wat komt er overmogen op ons af en hoe ziet die dag er dan voor jou als ondernermer uit.

Hoe ziet de wereld er uit op 21 Oktober 2021?

In “De wereld in 500” dagen neemt Brain Rangers je mee naar 20 Oktober 2021 en toont je de wereld waarin we dan gaan leven. We stappen voorbij het “Trendwatching” laten zien hoe de nieuwe technologie verweven zit in het ondernemerschap van alledag.

Spot vandaag al je opportuniteiten.

Wat is er nog “waar en niet waar” als Social Media platformen opeens nieuwszenders worden? Wat als een algoritme kiest of je een lening gaat krijgen (of niet)? Hoe zit het als een zelfrijdende wagen opeens uit de bocht gaat? En wat als je webshop het gemoed van je klant kan meten en een algoritme bij jou komt shoppen? Hoe ziet je onderneming er uit over 500 dagen? Naar die antwoorden gaan we op zoek.

Netwerken en plannen smeden voor de toekomst.

In een inspirerende (maar ook ontnuchterende) sessie schetst Brain Rangers de wereld van overmorgen voor de ondernemer van vandaag. Wil jij nu al weten welke kansen er voor je in petto liggen? Schrijf je dan snel in. Wij zorgen voor een hapje en een drankje zodat je achteraf met je mede-ondernemers plannen kunt smeden voor de wereld in 500 dagen.

Psst: Omdat de stoeltjes beperkt zijn rekenen we wel een No-show fee aan van 5 euro als je niet 24 uur op voorhand kan doorgeven dat je er niet bij kan zijn.

Schrijf je nu in

Gegevens

Datum:
juni 13
Tijd:
19:00 – 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.brainrangers.be/inschrijven

Organisator

Brain Rangers Academy
Telefoon:
+32 494 932 144
E-mail:
saskia.goffin@brainrangers.be

Brain Rangers HQ

Sint-Kristoffelstraat 29
Tongeren, 3700 België
+ Google Maps