Je collega's klanten en kijkers ... online

Een professionele livestream voor je bedrijf

De tijd van overvolle vergaderzalen is voorbij ...

 

In Maart 2020 veranderde de wereld. De Covid crisis en de lockdown gooiden de klassieke manier waarop we communiceren grondig overhoop. Geen overvolle vergaderruimtes, geen knusse workshopzaaltjes en “volle zalen” meer. Maar de wereld draait door en mensen willen nog steeds samenwerken en communiceren. Dus zijn we collectief online gegaan. In zoom meetings, teams calls, webinars workshops en livestreams. De wereld ligt voor je open .. maar hoe?

Online events zijn het nieuwe normaal maar de lat ligt hoog ...

Want een online event waarbij je enkel maar een mompelende spreker en een saaie presentatie te zien krijgt, is vandaag de dag al niet meer genoeg. Je “kijkers” verwachten wel een beetje meer. Als bedrijf moet je al vrij snel iets gaan brengen dat meer lijkt op een echt televisieprogramma om je publiek te blijven boeien. Goed licht, goed geluid, goeie techniek EN goed gebracht.

BrainRangers helpt om jouw event te digitaliseren

 

Tijdens de lockdown combineerden we onze ervaring in het spreken en geven van workshops met onze kennis van de digitale wereld en begonnen onze workshops en keynotes digitaal uit te zenden. Met de fotografische expertise van zusterbedrijf www.Missmatch.be bouwden we een studio van waaruit we professioneel konden uitzenden. En van die studio (en van onze expertise) kan jij gebruik maken.

Doe het van bij ons …

Geen zin om zelf te liggen rommelen met laptops en webcams ? Helemaal geen zin om te investeren in duur materiaal? Dan kom je toch gewoon bij ons langs!

Onze studio staat volledig klaar om één of meerdere sprekers online uit te zenden voor een webinar, een workshop of een livestream.

We ontzorgen je volledig: Je krijgt begeleiding in het online spreken, we verzorgen de techniek en brengen jouw event online in jouw huisstijl.

 

Of vanop jouw event of bedrijf

Maar onze livestream expertise heeft ook pootjes. Heb je een prachtige locatie voor een event, staan je sprekers klaar of wil jij je personeel toespreken vanuit je eigen bedrijf? Dan komen we gewoon naar je toe.

Met een goeie internetverbinding toveren we jouw event om tot een echte TV show. Live vanuit jouw locatie, voor een ‘echt’ publiek, een  online publiek of allebei.

Waar je ook voor kiest het komt vast en zeker gelikt over.

Online, Onsite of Hybride, steeds met een goeie begeleiding.

Want het succes van je online event is meer dan een beetje techniek. We helpen je door heel het traject: Van het uitschrijven van een draaiboek (Wat gaat er gebeuren, wat breng je in beeld) tot het begeleiden van je sprekers.

Want online spreken is een beetje anders dan spreken voor een volle zaal. We helpen je voorbij je cameravrees en zorgen dat je er “op je best staat” als we live gaan.

Kantoor

Sint-Kristoffelstraat 29

3700. Tongeren

Uren

Op afspraak

Bij ons, bij jou of digitaal

Bellen of mailen

+32 (0)494 93 21 44

info@brainrangers.be