Workshops voorjaar 2020

6 Februari – Infosessie “De digitale ondernemer”: Hoe stap je vandaag de dag als ondernemer in de toekomst? Wat verwachten je klanten ‘digitaal’ van je bedrijf, wat zijn je concurrenten van plan en hoe gebruik je digitale middelen om succesvol te ondernemen.

Tijdens een luchtige maar boeiende inspiratiesessie schijnen we een licht in de toekomst. Je krijgt een inzicht in wat je dit jaar digitaal te wachten staat. Achteraf heffen we nog even het glas en kan je nog gezellig netwerken om het jaar goed in te zetten.

6/2 -19-22uBrainRangers HQ – Prijs: 10€ pp (ex btw) – Inschrijven

13 Februari “Meer business met Linkedin”: Gebruik het krachtigste B2B Social netwerk ter wereld om je omzet te verhogen.

Om gezien te worden moet je Netwerken. Maar iedere avond (of ochtend) gaan netwerken is vermoeiend. Gelukkig kan het ook online, als je weet hoe. Hoe raak je makkelijk aan die contacten die juiste beslissingen nemen? Linkedin is het krachtigste netwerk voor professionals waarmee je eenvoudig en effectief de juiste relaties kunt opbouwen om jouw product of dienst aan de man te brengen. In deze workshop leer je je eigen Linkedin profiel tiptop in orde zetten, een Linkedin bedrijfspagina aanmaken en op zoek gaan naar de juiste contacten om nog meer business te doen.

13/2 -19-21u BrainRangers HQ – Prijs: 85€ pp (ex btw) – Inschrijven

22 & 29 Februari “Start je eigen podcast.”: Kruip je klant (en je publiek) tussen de oren met je eigen (zakelijke of creatieve) podcast.

Weinig mensen hebben nog de tijd om te lezen, maar dat wil niet zeggen dat je niet willen luisteren naar wat je te zeggen hebben. Wil je je zakelijke of creatieve communicatie effectief aan de man brengen? Start dan je eigen podcast! Met meer dan 15 jaar ervaring in het Podcasten leert BrainRangers je alle in’s en outs van dit booming media. Je leert de basisconcepten van het podcasten, je stem en je omgeving beheersen bij een opname, interviews afnemen, jingles maken, je podcast ‘afmixen’ EN alles online zetten bij Soundcloud, Google- en Apple podcasts.

22 & 29/2 9-12u BrainRangers HQ – Prijs: 199€ pp (ex btw) – Inschrijven

7 & 14 Maart “Stream je eigen webinar op Facebook.”: Bereik je klanten en prospecten met je eigen online Tv-kanaal.

Mobiliteit is moeilijk en een heel publiek bij elkaar krijgen om je boodschap te brengen is niet altijd makkelijk. Wat als je een interactieve presentatie zou kunnen geven zonder dat iemand zich moet verplaatsen? Dat kan met een Webinar. Sta je publiek te woord van waar dan ook en leer alles over de basisconcepten van een Webinar: Beeld, Geluid, Bandbreedte en live-interactie via een chatbox. Je leert je Webinar voorbereiden, streamen op je Facebook pagina voor een “live publiek”.

7-14/3 9-12u BrainRangers HQ – Prijs: 199€ pp (ex btw) – Inschrijven

12 & 19/3 Maart “Professioneel fotograferen met je Smartphone.”: Haal voor jezelf of je zaak het maximum uit je smartphonecamera.

Je kent het gezegde: De beste camera is die wat je bij je hebt. Dat is meestal je Smartphone. In deze workshop leer je hoe je met je smartphone kunt gaan “schieten als een echte fotograaf” om jezelf of je zaak sterk in beeld te brengen. Je leert alles over de mogelijkheden van je smartphone, hoe je je onderwerpen het best in beeld brengt en hoe je achteraf de foto’s proffesioneel kunt gaan bewerken. 2 super-interactieve avonden waarna je de mooiste plaatjes kunt schieten, met je smartphone.

12 & 19/3 – 19-21u BrainRangers HQ – Prijs: 199€ pp (ex btw) – Inschrijven

2 April “Haal het maximum uit Instagram.”: Breek door met je zaak op Instagram.

Instagram is razend populair en ideaal om je zaak zichtbaar te maken bij een nieuw publiek. Wij tonen je de in’s en out’s van één van de populairste social media platformen van vandaag. Leer je zakelijke Instagram account opzetten en posts te maken die je volgers betoveren en van klikkers, klanten maakt.

2/4 – 19-21u BrainRangers HQ – Prijs: 85€ pp (ex btw) – Inschrijven