• Brain Rangers is een digitaal kennis- en adviesbureau

Waarom technologie voor jou moet werken, en niet andersom? Jij hebt wel wat beters te doen, niet?

IT manager op afroep

Technologie is een middel om je onderneming morgen beter te maken dan vandaag. Maar weinig KMO’s hebben een IT manager in dienst om hen op de juiste digitale weg te sturen. Zou het niet helpen als jouw bedrijf er eentje had? Brain Rangers helpt. Als ‘IT manager op afroep’ lossen wij jouw digitale vraagstukken op. En we doen dat zo:

Analyse

Jij kent de bestemming van je bedrijf, en wij gaan je helpen er te geraken. We nemen je digitale infrastructuur en processen onder handen, en bekijken je online communicatie. Ons digitaal kompas toont de weg! 

Ontwerp

Brain Rangers vindt nieuwe manieren uit om jouw strategie om te zetten in digitale oplossingen. We werken grondig, vanuit de basis, en zetten samen met jou de lijnen uit. Met een strak plan gaan we de markt op. En, wees gerust, het kost je geen arm en geen been!

Projectbegeleiding

Als digitale architect maken we een selectie van webmasters, copywriters, app-bouwers, fotografen,… onpartijdig en platform-onafhankelijk. We doen de prijsonderhandelingen en zorgen dat elk onderdeel van je project gerealiseerd wordt. En, ja, wij kunnen 4 dingen tegelijkertijd!

Beheer

Ook wanneer het project af is houden we een oogje in het zeil. Als “It manager op afroep” zorgen we dat alles vlekkeloos blijft draaien. We houden toezicht op de dienstverlening, sturen bij en controleren de kwaliteit. We zorgen dat jij je verder kan concentreren op de toekomst van je bedrijf.

Brain Rangers analyse

Brain Rangers projectbegleiding

  • “Een niet-te-onderschatten begeleiding, laat techniek voor jou werken en zeker niet andersom. Ben zwaar onder de indruk van hun constant enthousiasme en professionaliteit. Ontzorgen is hun motto!”

    Jorun Dirix, zaakvoerster Aen Tafel

Het zal mij een zorg wezen! Dat is voor Brain Rangers!

Neem contact met ons op